Тepміново! Cтрaшнa трагедiя! Жaхливe ДТП атобуса з українцями – жeртвaми стало 17 осіб (Ф0Т0/ВlДЕ0)(ОНОВЛЕНО)

У Воронезькій області Росії, 3 грудня, перекинувся автобус з громадянами України. Постраждали щонайменше 14 осіб.

Повідомляє ТАСС з посиланням на дані регіонального управління МВС РФ.

“О 12:30 на 763-му км автодороги М-4 Дон у Богучарському районі 59-річний водій міжміського автобуса не впорався з керуванням і допустив перекидання автобуса. Є постраждалі, їхня кількість уточнюється”, – повідомила представник прес-служби.

За її даними, в автобусі знаходилися 28 осіб, у тому числі двоє водіїв. Неповнолітніх в автобусі не було.

“Рух в сторону півдня обмежено. ДТП сталася в умовах снігопаду”, – уточнила вона.

За даними екстрених служб, в аварії постраждали 14 громадян України.

“Автобус їхав із Запоріжжя в напрямку до Воронежа. На 760-му км траси Дон він перекинувся на зустрічну смугу”, – сказало джерело.

В екстрених службах уточнили, що в аварії ніхто не загинув, стан одного з постраждалих оцінюється як важкий.

Як пізніше уточнив представник центру медицини катарстроф, “14 постраждалих з 28 будуть госпіталізовані, з них двоє важкі – травми спинальні. В інших – забої м’яких тканин і порізи”.

Постраждалих пасажирів доправлятимуть у найближчу лікарню – у місто Богучар.

Avto_vor3.jpeg

Avto_vor2.jpg

 

Результат пошуку зображень за запитом "Автобус із українцями потрапив у моторошну аварію в Росії"

За уточненими даними, в аварії постраждали 17 осіб.

Автобус Запоріжжя – Ростов. Кількість постраждалих збільшилася до 17, з них троє важких, четверо у стані середнього ступеню тяжкості, 10 – в легкій,- розповів журналістам представник центру медицини катастроф.

Раніше була оприлюднена інформація, що в результаті ДТП постраждали 14 громадян України.

Постраждалі пасажири відправлені в найближчу лікарню міста Богучар. Більшість пасажирів продовжили поїздку на попутних автомобілях.

Зараз ми викликали навантажувач, два крана, наше завдання – до того, як стемніє, поставити автобус на колеса і прибрати з місця ДТП. Люди роз’їхалися, три людини чекають, поки піднімуть автобус, так як їх речі придавлені. Їм віддадуть речі, посадять на попутні машини, і вони поїдуть. Хто міг, ті вже поїхали, а інших години через півтора-два відправимо,- повідомив представник адміністрації Богучарського району Юрій Величенко, додавши, що серед постраждалих дітей немає. За словами заступника голови районної адміністрації, водій не постраждав. «[Він] не поранення. Каже, що слизько стало», – додав Величенко. Попередньо, причиною ДТП стала заметіль – в результаті 59-річний водій не впорався з керуванням, і автобус перекинувся.

За даними місцевих ЗМІ, автобус мав українські номери і їхав до Воронежа із Запоріжжя. Є інформація, що автобус їхав з Дніпра в Ростов(?). В автобусі їхали 28 осіб: 26 пасажирів і два водії. Серед пасажирів дітей не було. Зауважимо, що всі пасажири є громадянами України.

У МЗС України кажуть, що в аварії постраждали 8 українців, один з них – у важкому стані. Постраждалих доставили в Богучарський лікарню Воронезької області.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.