Під Києвом застрелили відомого бізесмена. Шок і паніка

Правоохоронці затримали двох мешканців Київської області, які підозрюються в умисному вбивстві підприємця – громадянина Грузії.

Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

Так, чоловік 26 листопада цього року сів у авто в центрі Києва і поїхав в невідомому напрямку. Після цього він перестав виходить на зв’язок зі знайомими і вони забили на сполох. Пізніше його тіло з вогнепальними пораненнями знайшли в покинутому колодязі на території Київської області.

“За результатами проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити осіб, які за матеріальну винагороду здійснювали дії, спрямовані на приховування тіла і знищення речових доказів. Затриманим повідомлено про підозру в умисному вбивстві”, – йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Також встановлюються інші особи, причетні до вбивства.

Нагадаємо, правоохоронці вийшли на замовника вбивства депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, в результаті чого загинув його трирічний син.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.