У масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні

Кількість постраждалих в масштабній пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на вулиці Троїцькій в Одесі зросла до 21 людини. Про це повідомила представник Одеського міського відділу охорони здоров’я Алла Калієва, передає Думська.

Наголошується, що серед постраждалих дев’ятеро неповнолітніх студентів коледжу, а також п’ятеро рятувальників. На даний момент один студент і один пожежник знаходяться в важкому стані в реанімації.

При цьому в ДСНС повідомляють про шість постраждалих пожежників. За попередньою інформацією служби, в 14:18 пожежу на загальній площі 4000 кв. м вдалося локалізувати.

Нагадаємо, що в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де в середу, 4 грудня, сталася трагічна пожежа з багатьма потерпілими, не було опалення. Тому цілком можливо, що для обігріву приміщень установи використовували електрообігрівачі.

Про це сказав міський голова Одеської міської ради Геннадій Труханов під час засідання виконкому.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася страшна пожежа.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.