Відродження і процвітання: Екстрасенси та провидці вразили прогнозом про майбутнє України. Уже у 2020 році

Існує безліч припущень про майбутні події на території України, в особливості, вони стосуються того, що буде з Донбасом.

Поки астрологи, мольфари або ясновидці по-своєму трактують майбутнє нашої країни, українські політологи і аналітики теж не байдужі до прогнозів. Крім того свої прогнози роблять і екстрасенси, які намагаються розгледіти майбутнє України у своїх видіннях.

Так, нещодавно з’явилося кілька нових пророцтв від екстрасенсів про майбутні події на Донбасі. Зокрема прогнози стосуються закінчення війни і військових дій, які розгорілися на території Донбасу і тривають з весни 2014 року.

Згідно з прогнозами медіумів, протистояння між українськими військами і бойовиками “ДНР” має завершитися в 2020 році.

Крім того, зазначається, що регулювання ситуації мирними методами має допомогти Україні у розвитку її економіки.

А ось відомий астролог Павло Глоба стверджує, що в 2020 році в Україні не буде кардинальних змін. Країна зможе продовжити шлях відновлення після кризи. При цьому він припускає, що Донбас буде поступово віддалятися, але конфлікт перейде в поточний режим очікування.

Учень Павла Глоби і український астролог Влад Росс зробив прогноз, згідно з яким 2020 рік стане важливим періодом для майбутнього держави. При цьому завершення військового конфлікту він передбачає у 2021 рік, хоча 2020 рік і стане періодом відродження і процвітання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.