У Мережу виклали моторошне відео, як люди падають з вікон з висоти з охопленого вогнем коледжу в Одесі

У вогні загинула одна дівчина.

Внаслідок пожежі в Одесі загинула 17-річна дівчина. 

Викладачка, яку вважали загиблою, жива.

Заступник міського голови Одеси Андрій Котляр повідомив, що 27 постраждалих внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу перебувають в лікарнях.

Про це повідомляє Державна служба з питань надзвичайних ситуацій.

Сторічна будівля коледжу спалахнула уранці – вогонь миттєво поповз дахами, і загрожував перекинутись на сусідні будинки. Люди вистрибували з охопленого полум’ям коледжу, чотири десятки врятували надзвичайники. 17-річна дівчина від травм померла у лікарні. Зниклими безвісти вважають щонайменше 25 осіб.

Деталі: Усі постраждалі розміщені у 6 лікарнях міста.

Відповідно до списку, серед постраждалих щонайменше 12 неповнолітніх. Також медичну допомогу отримують 6 працівників ДСНС, викладачка коледжу та бухгалтерка.

Окрім того, Котляр оприлюднив хронологію роботи співробітників департаменту муніципальної безпеки та КУ “Муніципальна варта” на ліквідації пожежі у коледжі.

Відповідно до неї, вже через 10 хвилин після повідомлення члени муніципальної варти були на місці пожежі. Вони допомагали машинам ДСНС та “швидким” дістатись до місця трагедії: евакуювали припарковані авто, здійснювали оточення будівлі, надавали допомогу у перекритті газу.

Також з’явилася інформація, що на згарищі знайшли тіло загиблої жінки, і її родичі  начебто вже поїхали на упізнання.

Що передувало: Голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций заявив про 29 постраждалих. Також він повідомив, що, за попередніми даними, ймовірною причиною загоряння в Одеському коледжі став зламаний продовжувач.

Увага! На відео є моторошні кадри, які не рекомендується до перегляду дітям та людям зі слабкою психікою! 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.