Не впоралася з керуванням. Міс Світу розбилася в страшній ДТП. Була неймовірною красунею

В американському штаті Меріленд загинула колишня переможниця конкурсу краси «Міс Пакистан Світ» (Miss Pakistan World) Заніб Навід. 32-річна Заніб, яка була за кермом автомобіля Mercedes CL2, не впоралася з керуванням. Машину занесло, вона вдарилася об бордюр і, перекинулася. Як повідомляє видання People, молоду жінку викинуло з автомобіля. Вона померла на місці події.

Заніб народилася в Лахорі, але постійно проживала в містечку Помона в штаті Нью-Йорк. У 2011 році вона закінчила приватний американський Університет Пейс. У серпні 2012 року здобула перемогу на конкурсі Miss Pakistan World, який проходив у канадському місті Торонто. Це єдиний всесвітньо визнаний пакистанський конкурс краси. У ньому беруть участь дівчата пакистанського походження з різних країн світу.

Після своєї перемоги Навід представляла Пакистан на престижному міжнародному конкурсі Miss Earth (Міс Земля) – третьому за значимістю після «Міс Світу» та «Міс Всесвіт». Згодом вона стала президентом конкурсів «Міс» і «Місіс Пакистан США».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.