У Зеленського готують революцію! Гряде дещо неперебачуване: Кабмін розродився

Кабмін планує запустити можливість для громадян спілкуватися з держорганами через месенджери.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет.

“Ми готуємо невелику революцію в тому, як державні органи взаємодіють з громадянами.

Плануємо запустити можливість спілкуватися з держорганами через месенджери. Через ті самі месенджери, якими ви користуєтесь щодня в своєму смартфоні (також будуть веб-версії, якщо немає смартфона або просто зручніше з комп’ютера)”, – написав Дубілет.

На його думку, це здешевить вартість одного контакту для бюджету і дозволить обслуговувати громадян якісніше.

“Адже, на відміну від письмових звернень, можна уточнювати інформацію, щоб не футболити, а давати відповідь по суті”, – сказав міністр.

Також він повідомив, що уряд запускає пілотний проєкт, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян у месенджерах з віддалених робочих місць.

“Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію”, – зазначив Дубілет.

Міністр вважає, що використання інтернет-чатів, серед іншого, дозволить контролювати якість ведення діалогу. “На відміну від телефонного дзвінка, паперової відповіді або очного візиту, ми можемо налаштовувати алерти і відстежувати випадки неякісних консультацій. Це дозволить нам побудувати правильну фінансову і нефінансову мотивацію для співробітників”, – сказав він.

Міністр зазначив, що найближчими днями будуть запущені перші чат-консультації для Міністерства соцполітики.

“Найближчими місяцями хочемо охопити всі основні напрямки”, – сказав Дубілет.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.