7 справ, які потрібно встигнути зробити до Нового 2020 року, щоб бути щасливим

До головної ночі року залишається все менше часу: попереду передноворічна метушня і ажіотаж, і справ від цього стає більше. Щоб ви змогли все встигнути і підготуватися до Нового року, експерти склали для вас список важливих справ, які обов’язково потрібно виконати в році, що минає.

1. Наведіть порядок у справах. Організуйте решту днів так, щоб встигнути все по максимуму. Кращим помічником в цій нелегкій справі стане органайзер: випишіть всі справи, зобов’язання, неоплачені штрафи і прострочені платежі. Джерело

Постарайтеся погасити частину боргів і закінчити розпочаті завдання. Якщо ж за час, що залишився до Нового року ви не встигнете зробити це, то почніть з малого. Це запустить ланцюговий механізм, і згодом довести завдання до кінця буде куди простіше.

2. Позбавтеся від шкідливих звичок і стресу. Стрес, залежно та шкідливі звички – найжaxливіші супутники, особливо напередодні свят. Тому від них необхідно позбутися. Є багато різних способів: спорт, духовні практики, медитація, подорожі. Почніть вже зараз і поступово рухайтеся до наміченого. Можна спробувати провести експеримент і змінитися за 21 день.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.