Водій збив «собаку» на дорозі та забрав її до себе в машину, але це виявилася зовсім не собака

Він думав, що тварина, яку він збив, була німецькою вівчаркою або хаскі.

Елі Бородицки їхав на роботу в нічну зміну по вузькій сільській дорозі в Манітобі (Канада), коли раптом збив тварину. Чоловік був упевнений, що це собака. Він припаркувався і побіг до тварини, яка впала в канаву.

«Я думав, що це була німецька вівчарка або хаскі, — сказав водій. — Я гладив тварину, вона не виявляла жодних ознак агресії, і я вирішив забрати її до себе в машину».

Бородицки проїхав кілька кілометрів до своєї роботи — сирного заводу в Нью-Ботвелл. Один його колега вийшов подивитися на тварину і повідомив Елі великий сюрприз.

«Собака» насправді була койотом.

«Це дивно. Він здавався просто ручним», — здивувався чоловік.

Бородицки подзвонив в Департамент охорони природи, і там відповіли, що зможуть приїхати тільки вранці. Весь цей час, близько 11 години, койот спокійно провів у теплому автомобілі на задньому сидінні.

Зої Накату, виконавчий директор реабілітаційного центру для диких тварин, розповіла, що молодий койот зараз добре відновлюється, йде на поправку і «стає сильнішим з кожним днем».

За її словами, тварина отримала травму голови, але несерйозну. Через пару тижнів койот буде готовий до того, щоб повернутися назад у дику природу.

Вона також закликала людей бути обережними, якщо вони побачать великих поранених тварин, тому що, прийшовши у свідомість, тварини можуть кинутися на людину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.