“Тіна, спимо, вранці поговоримо”: Балан і Кароль розповіли про свої спільні будні. “Звичайно, так, роман!”

Тіна Кароль, відома українська співачка, і її молдавський колега Dan Balan, нарешті зізналися громадськості, що між ними дійсно роман.

Свої взаємини Кароль і Балан прокоментували Каті Осадчій під час зйомок телевізійної передачі «Світське життя». Телеведуча задала парі наступне питання:

«Між вами все ще залицяння або вже роман?». У цьому момент Тіна зам’ялася, але ініціативу в свої руки взяв Дан. «Звичайно, так, роман! Роман, написаний рукою генія», – сміливо відповів він телеведучій.

Співак також зізнався, що недавно Тіна запропонувала йому щось вельми пікантне. Вона мені подзвонила о третій ранку, я спав. Каже: «У мене така ідея – що якщо ми використовуємо один мікрофон на двох?», А я кажу:

«Тіна, спимо, вранці поговоримо». Прокидаюся, а у мене візуалізація! »- розповів співак.

Нагадаємо, чутки про те, що між Тіною Кароль і Даном Баланом розгорівся любовний роман, ходять вже досить давно. Але, недавно, ймовірна пара ще більше підігріла ці чутки, а також дала привід для народження нових. Сталося це на церемонії вручення M1 Music Awards. Саме тоді пара виконала в один мікрофон композицію «Додому».

Їх виступ був дуже зворушливим, а губи Дана знаходилися буквально в одному міліметрі від губ Тіни. У зв’язку з цим, багато хто подумав, що між цією парою артистів дійсно є любовний зв’язок.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.