“Зв’язали охоронця та напали на дитину”: На Київщині пограбували будинок відомого лікаря.

У селі Козин на Київщині пограбували будинок голови відділу спортивної та балетної травми Інституту травматології та ортопедії НАМН України, президента Української асоціації спортивної травматології, хірургії колінного суглоба та артроскопії.

В поліції повідомили, що п’ятеро невідомих чоловіків проникли на територію маєтку, де напали на охоронця і зв’язали його.

Потім грабіжники увірвалися до будинку, в якому перебувала домогосподарка і донька власника (2012 року народження). Нападники зачинили обох у туалеті.

Зазначається, що зловмисники відімкнули сейф, де були гроші та коштовності. Попередньо вкрадено понад 200 тисяч доларів. Вартість прикрас поки встановлюється.

Поліція розпочала кримінальне провадження, ведеться досудове розслідування.

Додамо, що згідно із записом на сайті Інституту травматології та ортопедії керівником відділу спортивної та балетної травми є доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України Олександр Коструб.

Нагадаємо, раніше в Оболонському районі Києва злодії проникли у квартиру депутата і винесли десятки золотих прикрас. Власник помешкання не відразу помітив вторгнення і його наслідки, його кілька днів не було вдома.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.