Масове отруєння!: Спортсменів української збірної екстрено госпіталізували напередодні змагання

П’ятеро українських біатлоністів потрапили до лікарні через кишкову інфекцію перед Кубком IBU в Риднау (Італія), пише UA: Биатлон.

Як розповів тренер жіночої збірної Валерій Лєсніков, неякісними продуктами отруїлися Сергій Семенов, Руслан Бригадир, Віталій Труш, Андрій Доценко та Катерина Бех. Також з отруєнням були госпіталізовані спортсмени з інших країн, і туристи.

За словами Лєснікова, зараз зі спортсменами все добре. Вони пройшли обстеження та пройшли необхідні процедури.

Як раніше писав Знай.ua, українська біатлоністка, олімпійська чемпіонка Юлія Джима завоювала срібну медаль в індивідуальній гонці на етапі Кубку світу в Естерсунді (Швеція).

Джима стала єдиною біатлоністкою, якій вдалося закрити всі 20 мішеней.

Після гонки Джима прокоментувала свій успіх.

“Було важко. Дуже рада, що посіла друге місце, трохи не вистачило сил для першого рядка. Але все ж, друге для мене на сьогоднішній день, як перше. Моя нога мені вже подобається більше. Все ще болить, але стабільно, немає такого різкого болю, як в перші два дні.

Я вже давно зрозуміла, що індивідуальна гонка – це моє. Взагалі не готувалася до першого етапу, я стартувала пізніше в підготовці, тому почала тренуватися тільки з кінця липня. Все це вплинуло на початок сезону – було непросто підігнати форму. Потрібно було форсувати, але, думаю, що це було не найкраще рішення”, – розповіла Джима.

Цей подіум став шостим особистим в кар’єрі біатлоністки. Джима один раз перемагала, двічі завойовувала срібло і тричі ставала бронзовим призером.

Перемогла в цій гонці француженка Жюстін Бреза. Ця перемога стала для неї другою в кар’єрі.

Як повідомлялось раніше, тренер Володимир Махлай розповів про травму Юлії Джими.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.