Меркель: «Порошенко навмисно знищував Україну за гроші. Ми знаємо де він ховає скарби

Ангела Меркель в розмові з Володимиром Зеленським порадила йому закінчувати з Порошенком, поки він повністю не знищив власну країну.

Про це повідомляє видання Час з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами Меркель, Порошенко страшний негідник і брехун. Саме він підписав у 2015 році капітуляцію України і поставив підпис під абсолютно абсурдними Мінській угоді.
Меркель заявила Зеленському, що виконати Мінські угоди неможливо і вона тоді говорила Порошенко, що він підписує смертний вирок своїй країні. Підпилий Порошенка поставив підпис не дивлячись ні на що. Він отримав за це гроші і гарантії від Путіна.

Пані фрао Меркель запевнила Президента України Володимира Зеленського, що Порошенко терміново потрібно заарештувати. Німеччина знає де заховані скарби олігарха

Буквально через кілька годин після прильоту Президента України до Києва, проти Порошенка було порушено справу за статтею «державна зрада».

Госбюро розслідувань розбирається в державній зраді колишнім президентом України Петром Порошенко під час підписання Мінських угод у 2015 році.

Тоді він перейшов ті самі «червоні лінії», які перед самітом в Парижі окреслив для Зеленського.

Тим часом, всередині фракції «Слуга народу» обговорювали, чи знімати з Порошенком недоторканність. Абсолютна більшість депутатів за зняття недоторканності. У найближчі дні Порошенко може виявитися в карцері. Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Наша країна зобов’язана знати всю правду!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.