У ресторані в центрі Києва чоловік вистрілив собі в голову (Відео)

Із вогнепальним пораненням потерпілого доставили в лікарню. На місці працюють правоохоронці, які встановлюють усі обставини події.

zastrelilsjaПодія сталася близько 7-ї ранку в одному з ресторанів на  вул. Січових Стрільців у центрі Києва. Із показів свідків та очевидців попередньо встановлено, що молодий чоловік віком 25-30 років відпочивав у ресторані. У якусь мить він дістав пістолет і вистрілив собі в голову. На щастя, ніхто з відвідувачів та працівників закладу не постраждав. Потерпілому відразу викликали «швидку» та повідомили про інцидент поліцію.

На місці події працює слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Правоохоронці встановлюють особу потерпілого та обставини і причини скоєного. Зброю вилучили та направили на експертизу.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані в Шевченківському управлінні столичної поліції. Розпочато перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення та визначена правова кваліфікація події.

За показами свідків зясувалося, що чоловік протягом ночі перебував у закладі і вживав алкоголь. Зараз потерпілий без свідомості перебуває у лікарні.

З місця події вилучили зброю, яку відправили для проведення експертизи.

Відомості належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції, вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.