“Люди вмирають!”: Оля Полякова відверто розповіла про трагедії

Відома співачка на шоу Нового каналу «КІЛЬКА ПАРОДІЙ» розповіла про нюанси професії.

Оля Полякова – справжній трудоголік українського шоу-бізнесу. Її графік розписаний на багато місяців вперед. Зйомки, виступи, гастролі – здається, зірка знає якийсь секрет, що дозволяє їй багато працювати, мало відпочивати і виглядати при цьому карколомно. Як їй це вдається робити, спробував дізнатися ведучий шоу «КІЛЬКА ПАРОДІЙ» Олександр Педан.

– Тому я так добре і виглядаю, адже працюю як кінь, – загадково відповіла Оля.

– Я не для себе цікавлюся, – уточнив ведучий, – переживаю за Притулу просто. Підкажи йому лайфхак, як можна працювати, як кінь, і виглядати, як Полякова?

– Я дуже багато працюю, мало їм і сплю, – засміялася Оля. – Зовсім недавно на зйомках кліпу «Секундочку» я була в кадрі 48 годин без перерви. Знаєш, як у нас проходять зйомки? Люди змінюються, одні падають, вмирають, інших забирають в реанімацію, а Полякова трудиться.

Працездатність Олі смішно згадали в програмі. У пародії на співачку автори обіграли її відносини з продюсером Михайлом Ясинським. За сюжетом скетчу, він призначив багато концертів в різних місцях в один і той же час, щоб заробити до свят побільше. І щоб вийти з положення, вирішив влаштувати кастинг двійників співачки. Так на «роль» Полякової пробувалися чоловік, карлик і навіть… пес!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.