Піар на кістках? У Порошенка виступили зі скандальною заявою про трагедію

Партія “Європейська солідарність” Петра Порошенко натякає, що український літак рейсу PS752, який летів до Києва з Тегерана, міг збити Іран і пропонує, “швидше дізнатися правду”. Про це йдеться на сторінці “Європейської правди” в Facebook.

“Мало віриться в технічні причини”, – заявив нардеп Володимир Ар’єв, пост якого цитують в “ЄС”. “Жахлива історія з падінням Boeing 737-800, особливо з огляду на паралельний ракетний обстріл Іраном військової бази в США і закриття американцями повітряного простору над Іраном і Іраком, виглядає підозріло”, – пише Ар’єв.

Тобто у Порошенко явно підключилися до кампанії навколо версії про “іранської ракети”, чутки про яку активно поширюють в мережі.

Однак причиною авіакатастрофи українського літака в Ірані, за попередніми даними, стала аварія двигуна через технічні причини, версія теракту або ракетної атаки виключається.

Про це повідомили у посольстві України в Ірані.

Нагадаємо, при Раді національної безпеки і оборони України за дорученням президента Володимира Зеленського створили оперативний штаб у зв’язку з авіакатастрофою літака Boeing 737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” в Ірані.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов на своїй сторінці в Facebook. За його словами, була підтверджена інформація про 168 пасажирів, які пройшли реєстрацію на рейс, і 9 членів екіпажу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.