Із львівської психлікарні втекла росіянка, яка облила кислотою працівницю РАЦСу

У середу, 18 січня, з Львівської психіатричної лікарні, що на вул. Кульпарківській, втекла Олена Яковлєва, яка перебувала у закладі на судово-психологічній експертизі. Як стало відомо журналістам видання ZAXID.NET із власних джерел у правоохоронних органах, це громадянка Росії, яка у вересні влаштувала дебош у Личаківському РАЦСі та облила кислотою одну з його працівниць.

1415375

«Ця жінка неодноразово хуліганила у місті. Зокрема, у червні вона приїхала до Львова та народила дитину, після чого втекла з пологового та покинула її. Дитину віддали у дитячий будинок. Через певний час жінка повернулась у поголовний та вимагала повернути їй дитину. Жінці пояснили, що це не можливо, бо дитину передали у дитячий будинок. Протягом двох днів ця жінка сиділа під пологовим і побила одну з його працівниць», – розповіли у поліції.

За даними правоохоронців, у вересні 30-річна жінка прийшла до РАЦСу на вул. Зеленій, вимагаючи надати їй свідоцтво про народження дитини. Видати документ їй відмовились, оскільки вона покинула дитину у пологовому. Олена Яковлєва побила вікна у приміщенні РАЦСу, а також облила кослотою одну з його працівниць. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

«Ця справа зараз на розгляді у Личаківському суді. Вже у грудні ця жінка о 02:00 прийшла у Личаківський відділ поліції та каменем розбила вікно чергової частини, де її затримали поліцейські», – додають у поліції.

Згідно з ухвалою Личаківського суду від 21 грудня, жінку скерували у психіатричну лікарню на проходження судово-психологічної експертизи, звідки вона втекла 18 січня. Усіх, хто має інформацію про місце перебування Олени Яковлєвої, просять телефонувати на 102 або за номером 0982081085 (Личаківський відділ поліції).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.