“7 січня мій прекрасний син помер”: Несподівано не стало відомого молодого актора. Йому було 27 років

Гаррі Хейнс, відомий за серіалом «Американська історія жахів», помер у віці 27 років. Сумну новину оприлюднила мама покійного Джейн Бедлер на своїй сторінці в Інстаграм.

Жінка поділилася останніми знімками зі своїм сином і розповіла про його проблеми зі здоров’ям.

Виявляється, актор страждав психічними розладами і був залежний.

При цьому офіційна причина смерті поки не повідомляється.

7 січня мій прекрасний син помер. Йому було 27 років, і весь світ був біля його ніг. На жаль, він боровся з психічним розладом і залежністю. Занадто швидко спалахнула яскрава іскра … я буду сумувати за тобою Гаррі кожен день свого життя, – йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що напередодні Нового року музикант і актор опублікував в Інстаграм вельми радісний пост, в якому привітав шанувальників з настанням 2020 року.

Здавалося б, у хлопця були величезні плани, але, на жаль, його життя обірвалося.

“У 2020 рік! Нова ера вже почалася. Тому давайте всі будемо рухатися тільки вперед, залишаючись собою, щоб насолоджуватися кожним моментом у всіх прекрасних нових починаннях. З новим роком. Стільки любові і вдячності за все в моєму житті”.

Для тих, хто не в курсі, Гаррі Хейнс народився в австралійському місті Мельбурн, потім перебрався до Великобританії, де почав кар’єру моделі, а потім переїхав в Лос-Анджелес. Він також активно знімався в серіалах і займався музикою під псевдонімом ANTIBOY.

У число знакових проектів актора входять серіали «Американська історія жахів: Готель», «ОА» та «Підлий Піт». Цікаво, що Хейнс не відносив себе до чоловічої або жіночої статі, а позиціонував себе як «гендерно-флюидного робота з майбутнього».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.