“Батько тримався з останніх сил”: Провели останню путь Володимира Чебукіна. “Жертва жорстокої розправи”

У Херсонській області жителі Каховки провели в останню путь Володимира Чебукіна, який став жертвою жорстокого вбивства.

На церемонію прощання з 26-річним чоловіком прийшли сотні жителів невеликого міста, повідомляє місцеве видання “Новий день”.

У день похорону пресу попросили не чіпати батька вбитого чоловіка – той тримався з останніх сил. Також небагатослівними були і друзі загиблого – вони лише заявили, що рідні встигли зробити незалежну судмедекспертизу, висновки якої кардинально відрізняються від “офіційної”.

“Незалежна судмедекспертиза підтвердила, що Володимиру завдали 15 стріляних поранень, і кулі були з різних видів зброї. А значить, стріляв в нього не один підозрюваний. Щодо нашої позиції – вона незмінна: якщо поліція і далі буде щось приховувати, нам доведеться знову вийти на вулицю, – заявив житель Каховки Олександр Морозов.

У свою чергу, в обласному управлінні Нацполіціі стверджують, що поки не отримали результатів незалежної судово-медичної експертизи і чекають на висновки експертів з балістики.

Крім того, триває службове розслідування щодо дій представників Каховського райвідділу. Його результати, а також нові деталі слідства обіцяють повідомити через кілька днів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Каховці пройшли масштабні протести через вбивство 26-річного місцевого жителя Володимира Чебукіна. Основна причина народного гніву – люди підозрюють поліцію в приховуванні слідів вбивства чоловіка.

Крім того, сестра загиблого Дарина розповіла страшні наслідки розстрілу. За її словами, у Володимира “були пробиті легені в двох місцях.

“У нього пробита печінка в п’яти місцях. У нього відрізали дві кишки по метру. У нього прострелений шлунок, половина вирізана”, – сказала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.