“Путіне, введи війська!” ЗМІ показали історичний лист Януковича (фото)

Журналісти показали копію листа екс-президента України Віктора Януковича до президента Російської Федерації Володимира Путіна із проханням ввести війська. Його опублікувало видання Цензор.НЕТ.

yanukovych_ruchka-860x484

Саме цей документ на засіданні РБ ООН 3 березня 2014 року, продемонстрував представник Росії Віталій Чуркін.

“Як законно обраний Президент України заявляю. Події на Майдані, незаконне захоплення влади у Києві, привели до того, що Україна опинилася на порозі громадянської війни. У країні панують хаос та анархія, життя, безпека й права людей, особливо на південному сході і в Криму, – під загрозою. Під впливом західних країн здійснюється відкритий терор і насильство, люди переслідуються за політичними та мовними ознаками.

У зв’язку з цим звертаюся до Президента Росії В. В. Путіна з проханням застосувати Збройні сили Російської Федерації для відновлення законності, миру, правопорядку, стабільності й захисту населення України”, – під такими словами стоїть підпис Януковича.

Попередньо Віталій Чуркін запевнив справжність продемонстрованого документа своїм листом.

Водночас джерело у правоохоронних органах повідомило, що і лист Януковича, і лист Чуркіна знаходяться у матеріалах справи щодо Віктора Януковича про держзраду з листопада 2016-го року.YAnyk-1

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.