“ЗСУ вбивають українців”: батьки очільника “Укрпошти” Смілянського “відзначилися” антиукраїнською позицією

Нещодавно довкола антиукраїнських постів батьків очільника “Укрпошти” Ігора Смілянського “спалахнув” скандал.

Посадовець швидко відреагував на звинувачення та наголосив, що батьки мають право на власну думку щодо певних подій.

Смілянський заявив, що не поділяє позиції батька та матері та запевнив, що вони не брали участь у пропагандистських акціях РФ.

“Мої батьки не брали участі в акції “Безсмертний полк”. Але якби брали – це їхнє право, як і право будь-якої людини. Ви ніколи не зможете змінити світогляд людей, які 70 років росли в інших інформаційних умовах. І не важливо, де вони живуть: у Нью-Йорку чи Конотопі. Я можу погоджуватися чи не погоджуватися з їхніми думками, як і з вашою – але є така річ, як демократія”, – написав Смілянський одному зі співрозмовників у дискусії.

Крім того, він зазначив, що на позицію людей впливає життєвий досвід і особисті історії, від яких залежить сприйняття тих чи інших подій. Пояснюючи свою точку зору з цього питання, він провокативно висловився про події 2 травня в Одесі і про борців за незалежність України, які були членами ОУН-УПА.

Я не поділяю їхніх поглядів, але вони мають на них право, так само, як і ви. Ну, як вам це пояснити – припустимо, у вашого близького друга померла дитина в цій пожежі, ваш погляд на події буде іншим? Або якщо у когось у сім’ї загинули близькі від дій деяких солдатів, які боролися за свободу України на заході. Ви ж знаєте, що, крім міфів, такі події були. Тому на думку кожного впливають різні обставини”, – написав глава “Укрпошти”.

Підсумовуючи, він додав, що більшість пенсіонерів нібито пам’ятають, якими вони були молодими і “світлі радянські часи”, чим і можна виправдати їхню антиукраїнськість.
“Тому вже до кінця свого життя голосуватимуть за ОПЗЖ і ходитимуть із червоними прапорами. Це просто реальність”, – вважає Смілянський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.