“Серед сміття і відходів”: У столиці на сміттєзвалищі знайшли мертве немовля

Поліція Києва звернулася до жителів столиці з проханням допомогти в пошуку жінки, яка могла залишити немовля в сміттєвому баці на вулиці Героїв Севастополя, тіло якого виявили в ніч на 15 січня в Солом’янському районі.

Як повідомили у відділі комунікації столичної поліції, тіло дівчинки направила на експертизу, яка встановить причини її смерті.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

«Судово-медичний експерт після огляду дитини повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. В даний час проводяться оперативно-розшукові заходи. Зокрема, встановлюється наявність записів камер відеоспостереження, які знаходяться неподалік, і готуються запити в пологові будинки та лікарні », – йдеться в повідомленні.

Поліцейські просять у громадян допомогти з інформацією про жінок, які перебували на 8-9 місяці вагітності; вагітних, які говорили про те, що дитина не бажана; жінок на останніх термінах вагітності, які кілька днів не виходять з дому на вулицю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.