Російський Уряд подав у відставку

Як заявив прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, у зв’язку із запропонованими президентом РФ змінами до Конституції кабмін повинен надати главі держави “можливість приймати всі необхідні рішення в цих умовах”.

Про це повідомляє ТАСС.

Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв вважає правильним на тлі оголошених президентом пропозицій про зміну Конституції подати у відставку уряду в діючому складі. Про це він повідомив в ході зустрічі президента Володимира Путіна з кабінетом міністрів:

“Ці зміни, коли вони будуть прийняті, цілком ймовірно, і це буде зроблено після обговорення, як це було сказано, вони внесуть суттєві зміни не тільки в цілий ряд статей Конституції, а й в цілому в баланс влади, влади виконавчої, влади законодавчої, влади судової, – сказав прем’єр. – У цьому контексті очевидно, що ми, як уряд РФ, повинні надати президенту нашої країни можливість приймати всі необхідні рішення і в цих умовах. Я вважаю, що було правильним, що відповідно до статті 117 Конституції РФ, уряд Російської Федерації в нинішньому складі подав у відставку”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.