“Ми оплакуємо загибель”: чоловік посеред вулиці розстріляв власну сім’ю. Шок і сльози

У місті Грантсвілл американського штату Юта 17 січня невідомий посеред вулиці розстріляв чотирьох членів сім’ї, ще одна людина отримала поранення.

За інформацією місцевого видання DeseretNews, стрілок є родичем потерпілих. Підозрюваного у вбивстві поліцейські вже взяли під варту.

“Ми стурбовані жахливими новинами, які прийшли сьогодні ввечері з Грантсвілла. Ми оплакуємо загибель невинних людей”, – написав губернатор штату Гері Герберт в своєму Twitter.

Нагадаємо, моторошна подія трапилася 21 грудня біля одного з кафе на вул. Круговий в Шевченківському районі. У закладі співробітники оптового підприємства відзначали новорічний корпоратив.

В цей же час в кафе відпочивав неадекватний відвідувач. Як повідомили очевидці, він постійно провокував конфлікти з іншими громадянами. Уже після закінчення корпоративу один із співробітників фірми вийшов на вулицю і чекав таксі. У цей момент на нього накинувся той самий агресивний відвідувач і почав бійку. Щоб розборонити чоловіків, в конфлікт втрутився 46-річний керівник фірми Сергій Шевельов. Далі сталося несподіване: нападник вдарив його ножем в шию, після чого директор помер, захлинувшись кров’ю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.