Згвалтував і залив тіло бетоном: чоловік жорстоко розправився з сестрою-підлітком

В ході допиту обвинувачений спочатку говорив, що сховав тіло в торфовищах за селом. Але під час обстеження місць слідчі за допомогою георадара отримали правдиві дані, де поховано тіло.

У Красноярському краї (Росія) заарештували 35-річного місцевого мешканця за вчинене 9 років тому згвалтування і вбивство рідної сестри. Про це повідомляє Слідчий комітет РФ. В ході слідства у справі про зникнення 14-річної мешканки Березівки правоохоронці отримали докази причетності до злочину 35-річного брата дівчинки.

За попередньою інформацією, в червні 2010 року дівчина розпивала спиртні напої поруч з будинком свого 25-річного брата. Пізніше обидва зайшли в будинок, де чоловік спочатку згвалтував, а потім перемотав скотчем її тіло. Незабаром зловмисник викопав яму глибиною близько 2 метрів і сховав тіло. Через деякий час він залив яму бетоном. В ході допиту обвинувачений спочатку говорив, що сховав тіло в торфовищах за селом. Але під час обстеження місць слідчі за допомогою георадара отримали правдиві дані, де поховано тіло. Останки дівчини виявили під час розкопок. Зараз обвинуваченого затриманий. Слідство триває.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.