Я не хотів: чоловік Заворотнюк вразив шанувальників зізнанням. Повірив батькам

Чоловік хворої на рак актриси Анастасії Заворотнюк фігурист Петро Чернишов поділився таємницею, на диво, не з дружиною, а зі своєю колегою Тетяною Навкою, в льодових шоу якої він виконує головні ролі.

Навка є близькою подругою Чернишова, з якою той ділиться сокровенним. За її словами, Чернишов зізнався, як став фігуристом. Виявилося, що це не було його мрією дитинства. Батьки наполягли, щоб хлопчик займався фігурним катанням, а не хокеєм, вважаючи, що останній вид спорту не для нього. Петро повірив доказам батьків, але якби не вони, то в його житті все було б по-іншому.

Раніше ми повідомляли, лікування Анастасії Заворотнюк, у якої майже рік тому виявили пухлину головного мозку, обходиться, звісно, недешево. Її чоловік невпинно працює, погоджуючись на участь у всіх виставах. Так, він виконував головні ролі в постановках Навки “Спляча красуня” і “Руслан і Людмила”. За словами колег артиста, за один вихід на лід він отримує від 100 до 300 тисяч рублів. Тим не менш, Чернишов примудрився потрапити в скандал з податковою. Банк заблокував рахунки фігуриста за вказівкою правоохоронців, які підозрюють його в здійсненні “сумнівних фінансових операцій”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.