Життя не вчить. В Афганістані впав літак з українцями. Поцілила ракета

В Афганістані ракета влучила у вертоліт, що належить молдовській авіакомпанії. У ньому були українські пілоти – вони отримали поранення.

Стан українців задовільний, про це повідомляє російський “Інтерфакс” із посиланням на представницю управління авіації Молдови Ірину Бодоліке.

Вона заявила, що вертоліт збили таліби. Поранення отримали четверо військовослужбовців національної армії Афганістану, які були на борту. За попередніми даними, постраждали двоє українців, які керували судном.

За словами представниці управління авіації Молдови, вертольоту вдалось приземлитись попри аварійний стан. Екіпаж і пасажирів евакуював інший молдавський вертоліт, який летів слідом.

Водночас деякі молдовські ЗМІ наголошують, що вертоліт обстріляли з РПГ, коли він вже перебував на землі. Про це повідомляє молдовський канал TV8.

“На борту вертольота було троє членів екіпажу, в тому числі командир та інженер-механік з України. Вони отримали легкі поранення, а пілот з Молдови не постраждав. Всіх членів екіпажу доставили до лікарні з легкими травмами для надання медичної допомоги. Згодом їх виписали. Здоров’ю екіпажу нічого не загрожує,” — мовиться у повідомленні телеканалу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.