Заступилася за маму: батько підпалив 16-річну дочку. “Нехай рятують, кому треба”

Батько підпалив 16-річну дочку в Чернівцях

У Чернівцях 16-річна дівчинка, яку намагався спалити нетверезий батько, постраждала через те, що втрутилася в його суперечку з дружиною і заступилася за матір

Від смерті її врятував старший брат. Більше двох кілометрів він на руках ніс обпалену сестру до швидкої
Відзначається, що зараз постраждала Аня знаходиться в лікарні з глибокими опіками обличчя, шиї та лівої руки. Згадувати про злощасний день, коли їх отримала, вона не хоче, зізнаючись: “Трошки неприємно”

Як розповіла подробиці мама дівчинки, все сталося 7 січня, коли вона ввечері повернулася з роботи. Діти – Аня, її брат і молодша сестра – були вдома. У той же час батько, який цілий день святкував з сусідом Різдво, спав у кімнаті. Він прокинувся дуже агресивним, між дорослими виникла сварка.

“Він мене хотів вдарити. Аня з кімнати забігла і почала за мене заступатися. Старший заскочив і став їх рознімати”, – згадує Наталя Крицька.

Розлючений чоловік раптом вибіг на вулицю, але вже через хвилину знову вскочив у будинок – з пляшкою бензину в руках. Він схопив Аню за руку, одночасно почав розбризкувати горючу рідину по стінах і дівчині в обличчя. Оскільки була затоплена піч, додала Наталя, вогонь спалахнув миттєво й охопив все обличчя дочки.

Першим гасити сестру кинувся старший брат, мати ж схопила їхню 6-річну сестричку і вибігла з будинку, що горів. А чоловік просто мовчки спостерігав за всім.
“На сходах стояв дивився. Я коли Аню кинув в сніг, обертаюся, кричу йому: допоможи! А він: кому треба, нехай той і рятує”, – говорить брат постраждалої Іван Крицький.

Рятувальників і поліцію викликали вже сусіди. Винуватець же, як тільки почув про правоохоронців, відразу кинувся навтьоки.

При цьому швидка не змогла дістатися до будинку через ожеледицю, тому обпалену дівчину брат із сусідом два кілометри несли до авто на руках. Далі з реанімації Аню перевели в опікове відділення, але процес одужання, кажуть медики, буде дуже довгим.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.