“Одружиться у 2021 році”: На Володимира Остапчука чекають кардинальні зміни в особистому житті

Особисте життя Володимира Остапчука налагодиться. Які зміни чекають завидного холостяка, і коли відбудеться весілля, розповіла нумеролог-психолог в програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

У минулому році шоумен і екс-ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук здивував українців несподіваною заявою: після 12 років щасливого сімейного життя він розлучився з дружиною, з якою виховує двох дітей.

Причиною розриву багато хто вважає несподіваний роман Володимира з актрисою Ксенією Мішиною. Але ні ведучий, ні актриса не коментують ці припущення. Нумеролог-психолог Галина Ганджа розповіла, які зміни відбудуться в особистому житті одного з найбільш завидних холостяків України.

«Там, правда, будуть зміни. Можливо, він захоче змінити якийсь підхід в особистому житті. У нього і так важко зараз в особистому житті. Це буде тривати півроку, у вересні, швидше за все, це все вирішиться. Але він не поспішатиме будувати інші відносини, або взагалі якось будувати своє особисте життя. Йому на це потрібно буде, напевно, ще роки 2, коли він захоче щось в особистому житті якийсь інший вектор взяти. У нього рік одруження – це 2021», – поділилася на каналі «Україна»психолог і нумеролог Галина Ганджа.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.