“Мертві тіла знайшов батько”: Жінка жорстоко вбила трьох своїх дітей. Сусіди просто шоковані!

“Мертві тіла знайшов батько”: Жінка жорстоко вбила трьох своїх дітей. Сусіди просто шоковані!

В Ірландії розслідують обставини смерті трьох дітей. Як передає ірландське видання Independent, їх батько Ендрю Макгінлі, повернувшись з роботи, побачив медиків, які надають допомогу його дружині, а коли зайшов додому, знайшов там трупи дітей.

Джерела в правоохоронних органах повідомили, що діти – дев’ятирічний Конор, семирічний Дарра і трирічна Карла – померли насильницькою смертю. Точну причину повинна встановити експертиза.

Інцидент стався ще 24 січня. Згодом було затримано матір сімейства – її підозрюють у вбивстві дітей, передає The Irish Times. Передбачається, що жінка їх отруїла. Повідомляється, що батько дітей, повернувшись додому, знайшов записку: “Не ходи наверх, телефонуй в службу порятунку”. Згодом він знайшов тіла двох дітей на другому поверсі будинку.

Сім’я Макгінлі жила в передмісті Дубліна, куди переїхала не так давно. Для сусідів подія стала шоком, проте місцева громада зробила все можливе, щоб підтримати убитого горем батька. У місцевій церкві пройшла поминальна служба, де кожен з прихожан міг помолитися за загиблих дітей. Також сусіди родини принесли до будинку Макгінлі квіти та іграшки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.