“Замикала двері і починала душити”: донька Любові Успенської розповіла, яка вона насправді мати

30-річна Тетяна розкрила жахливі подробиці відносин із зіркою

Напередодні популярна співачка Любов Успенська розповіла про хворобу єдиної дочки Тетяни Плаксіної, яка потрапила в аварію в Коста-Ріці і важко проходить реабілітацію. Артистка зізналася, що зараз вони разом з 30-річною донькою переживають не найлегший період в їхньому житті.

Але не це шокувало прихильників зірки, а зізнання її єдиної дитини. Тетяна несподівано прийшла до студії програми “Звезды сошлись” і заявила про те, що довго мовчала, приховуючи правду. Конфлікт між зірковою матір’ю і її донькою назрівав давно. За словами Тетяни, вона не раз казала Успенській розповісти, якою матір’ю вона є насправді. Але знаменитість погрожувала викликати санітарів: “Зараз викличемо санітарів і тебе заколють”.

Любов Успенська з донькою Тетяною

Дівчина розповіла про сімейний конфлікт, в результаті якого співачка нібито намагалася її задушити. “Вона бере, замикає двері на ключ і починає мене душити”.

Також в студії з’ясувалося, що Любов Успенська відправила доньку до клініки для душевнохворих, яка знаходиться в Коста-Ріці. Вона намагалася вилікувати 30-річну дівчину від наркотичної залежності.

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.