“Водій почув дивні звуки з рефрижератора”: Під Львовом затримали вантажівку з неповнолітніми нелегалами

У Львівській області виявили вантажівку, яка перевозила чотирьох нелегалів серед вантажу яблук.

Про це повідомляє ZAXID.NET, посилаючись на джерело в поліції та начальника управління запобігання та протидії контрабанди Галицької митниці Олега Лева.

Чотирьох непритомних хлопців у вантажівці виявили близько 23:00 1 лютого, коли вона зробила вимушену зупинку на АЗС у Гамаліївці біля Львова. Їх знайшов водій. Відомо, що вантажний авторефрижератор, де виявили нелегальних мігрантів, перевозив яблука з Македонії до Росії. Він перетнув український кордон через ПП «Дяково» на Закарпатті.

Водій авто стверджує, що не знав про людей у рефрижераторі, але вирішив відчинити двері холодильної камери, зауваживши дивні звуки, що долинали звідти – і виявив всередині чотирьох напівпритомних молодих хлопців віком 16-17 років. У двох з них виявились документи громадян Афганістану, ще двоє взагалі не мають жодних документів.

За даними медиків парубки перебувають у важкому стані, вони отримали сильне переохолодження. Їм надають усю необхідну медичну допомогу.

Зазначається, що за правилами транспортування яблук у авторефрижераторах, їх перевозять при температурі від +2Co до +5Co, при цьому холодильна камера не вентилюється.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.