“Склянку з водою об *бало”: волонтерка розповіла про зустріч з скандальннар

Волонтерка, дівчина 22-річного військовослужбовця із села Лище Луцького району Миколи Сорочука, який загинув на Донбасі від кулі снайпераЯрина Чорногуз, котру з автобуса вигнав горе-водій, зустрілася із депутатом від “Слуги народу” Євгенієм Брагаром, котрий написав на неї заяву в поліцію через “дискримінацію російськомовних”. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Дівчина зазначила, що їх обох запросили на радіоефір. Під час цього Брагар висловив співчуття Ярині через загибель її коханого на фронті.

“Довго мене вмовляло українське радіо прийти на радіоетер з консультантом пенсіонерів у справах продажу породистих собак, і я шкодую, що витратила на це час. Коли воно, подавши на мене заяву в нацполіцію, сказало: “Ярино, мої співчуття вам, через втрату близької людини”.

Я стрималася і не сказала в етері, щоб він запхав їх собі в *опу, а міркувала, що краще: розбити йому склянку з водою об *бало чи просто плюнути в морду. Обійшлося все тим, що ведучий йому вручив витяги з законів, з якими той ввічливо ознайомлюється на фото”, – пише дівчина

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.