“Л@йно року!” Ілона Гвоздьова різко висловилася в бік Остапчука. Дострибався!

Пристрасті навколо розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко не затихають. Після того, як дружина шоумена розповіла про зради коханого, ведучий вирішив сам дати інтерв’ю, яке вийде у скорому часі. А поки вітчизняні зірки висловлюють власні думки про ситуацію, зокрема, не стримала емоцій і партнерка Остапчука по “Танцях із зірками 2019” Ілона Гвоздьова.

 

У своєму інстаграмі Ілона Гвоздьова залишила публікацію, де розкритикувала свого експартнера по проєкту “Танці з зірками 2019”.

“Дострибався ти, Вова!” – написала хореограф на своїй сторінці. Деякі фанати підтримали жінку у таких словах, а деякі повважали за потрібне не лізти Ілоні у життя іншої сім’ї.

Втім, не лише ці слова про Володимира Остапчука Ілона залишила на просторах інстаграму. Після реакції ведучого на інтерв’ю його дружини, з якою розлучається після 12 років шлюбу, про його численні зради, Гвоздьова залишила коментар, де гостро відреагувала на ситуацію, яка відбувається.

“І тут ти вирішив розпіарити себе!!! Ну ти й шоумен, звісно!!! Та ти, Вова, людина-лайно року, а не шоумен року! Є, є такий кубок, забирай його собі,” – вразила Ілона Гвоздьова.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.