“Замкнулася в собі”: Аню Крицьку, яку намагався спалити батько, спіткала нова біда

У Чернівцях обікрали 16-річну дівчину, яку рідний батько облив бензином і підпалив. Ми вже повідомляли, що Аня Крицька дивом залишилася жива, але у неї обгоріло все обличчя. Її чекає багато операцій і тривала реабілітація. Крім того, Ані, її брату, молодшій сестрі і мамі тепер ніде жити – їхній будинок згорів. А зараз стало відомо, що Аню ще й пограбували – у неї вкрали 14 тисяч гривень, які їй приносили небайдужі люди.

Більшість людей пересилають гроші на рахунок благодійного фонду, який нам допомагає. Але деякі самі приходять в лікарню і приносять готівку, – розповіла мама Ані Наталія Крицька. – Так як вдома у нас тепер немає, і живу я, як і Аня, в лікарні, гроші ми зберігали в палаті – Аня сховала їх під свій матрац. У день, коли мені довелося відлучитися, гроші пропали. Їх вкрали в той момент, коли Аня на кілька хвилин вийшла в туалет. Дочка дізналася про зникнення не відразу. З нею в палаті лежала маленька дівчинка і її 19-річна мама. У той же день вони несподівано попросили лікаря відпустити їх на вихідні додому, хоча дівчинка ще не одужала. Коли вони виїхали, Аня захотіла перейти на ліжко своєї сусідки. Стала перестилати ліжко і виявила, що гроші пропали.

Дочка спочатку не сказала про це ні мені, ні старшому брату. У відчаї перерила всі речі, але так нічого і не знайшла. В результаті брат (мій старший син) викликав поліцію.

Виявилося, гроші вкрала сусідка по палаті.

– Та сама 19-річна мама маленької дівчинки, – каже Наталя. – Коли до неї приїхали поліцейські, вона спочатку стверджувала, що не винна і нічого не знає. Але, коли Аня виходила в туалет, в палаті дійсно залишалися тільки ця жінка зі своєю дочкою. В результаті потім вона у всьому зізналася. Вчора віддала поліцейським більшу частину вкрадених грошей … Страшно, що люди здатні на такі цинічні вчинки. Злодійка лежала з нами в одній палаті і прекрасно знала про Аніну біду: що її підпалив і мало не вбив рідний батько, що ми залишилися без даху над головою. Але це її не зупинило … Аня дуже сильно перенервувала…. Якщо до цих пір вона не переставала дивувати нас своїм оптимізмом, то зараз трохи замкнулася, стала нервовою і неспокійною. Ми звернулися до психологів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.