“Втратив свідомість зранку і…”: Пішов з життя відомий актор. Йому було всього 25 років

Про смерть актора розповіли його вітчим і мати.

Вітчим Рафаеля Коулмена з фентезі-комедії “Моя жахлива няня” або “Няня МакФі” повідомив в Facebook про смерть зірки. 25-річний актор втратив свідомість під час ранкової пробіжки і помер. За словами Карстена Дженсена, у пасинка не було явних “проблем зі здоров’ям”.

– Я познайомився з Рафом, коли йому було шість років, і наші відносини були дуже близькими, – розповів Коулмен.

Вітчим хлопця, який зіграв в дитинстві Еріка Адама Брауна, зазначив, що, хоча це не його рідний син, емоції зашкалюють щоразу, коли бачить дружину. Чоловік зауважує в очах і голосі коханої почуття непоправної втрати.

– Ким був Раф? Будучи дитиною, він був старомодним, надзвичайно грамотним і любив повчати дорослих, вражаючи своїми знаннями, – згадав Дженсен.

Дженсен пригадав, що після комедії, яка принесла популярність, хлопчик зіграв у фільмах “Це жива” і “Четвертий вид”, а в 18 років вирушив до Таїланду і вивчився на біолога. Ставши дорослим, Рафаель жив в Коста-Ріці і Індонезії, працював дайвером. В останні роки займався протестами і громадською діяльністю в русі Повстання проти вимирання. Хлопця хвилювали зміни клімату, зникнення видів тварин і ризик соціально-екологічного колапсу. Мати актора написала в Twitter, як він любив життя.

– Спочивай з миром, мій улюблений син Рафаель Коулман, він же Іггі Фокс. Він помер, займаючись тим, що любив, працюючи на добру справу. Його сім’я не могла не пишатися. Давайте відзначимо все, чого він досяг за своє коротке життя, і будемо берегти спадщину, – написала Ліз Дженсен.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...