У бойовиків з’явився новий оберіг: “Святий Моторола”

Прихильники “Руского міра” вимагають зарахувати убитого бойовика Моторолу до лику святих.

Про це повідомив інформаційний ресурс Depo.ua

“Ряди Православного воїнства на небесах поповнилися мучеником-воїном Арсенієм Павловим, життя і смерть якого є прикладом для всіх нас. У своїй боротьбі за чистоту Віри ми висуваємо ініціативу про канонізацію Святого Воїна Божого Арсенія”, – йдеться у колективному проханні до Московського патріархату.

Окрім подання письмового прохання, прихильники Мотороли зобразили його на іконі. Терориста Арсена Павлова вважають загиблим мученицькою смертю. Російський співак-пропагандист Йосип Кобзон раніше присвятив терористові пісню.

33-річний Арсен Павлов командував батальйоном терористів “Спарта” й уславився своєю жорстокістю. Звільнений із полону український військовий Орест Петришин згадував, як зустрівся з Моторолою віч-на-віч.Полонених у боях за Донецький аеропорт бійців привів до застінків терористів саме Павлов. Українських військовиків бойовики били ногами, обрізками труб і цеглинами. Моторола спочатку гаркнув на поплічників, щоб припинили. А через кілька хвилин повернувся зі зброєю й холоднокровно розстріляв одного з українських захисників. “Я не можу зрозуміти його поведінку взагалі. З одного боку, він забороняє знущатися в будь-яких проявах – навіть кричати чи щось говорити, а через 10-15-20 хвилин (я в часі не орієнтувався), приходить і розстрілює нашого полоненого”, – розповідав боєць.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.