“Працювати було неможливо!”: Стало відомо про конфлікти Богдана і Разумкова. “Слів не підбирав -мат так мат!”

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан, який курирував і роботу Верховної Ради, в спілкуванні з парламентаріями не підбирав слів. Доходило навіть до матів.

 

Про це депутати з фракції “Слуга народу” на умовах анонімності розповіли “Буквам”. За їхніми словами, через різку манеру у Богдана часто виникали розбіжності, в тому числі зі спікером парламенту Дмитром Разумковим.

“Для нього завжди важливий результат, а не процес. І він не підбирає слів – мат так мат – через що у нього траплялися розбіжності з тим же Разумковим, депутатами та іншими керівниками, які до такого не звикли”, – підкреслив один з нардепів.

Він зазначив, що без ідеї Богдана працювати парламенту в турборежимі вони б не зняли з себе недоторканність, однак працювати так було неможливо.

“Треба визнати, без цієї ідеї Богдана ми б з себе і недоторканність не зняли б. Але працювати в такому темпі було неможливо. У результаті з’явилося невдоволення на Банковій, що ми не робимо це так швидко, як там того хочуть. Богдан частіше за інших висловлював це невдоволення у властивій йому грубуватій манері “, – підкреслив нардеп.

Інший депутат від “Слуги народу” додав, що “поки Богдан працював, проводив наради, хтось просто сидів на вухах у президента і розповідав, як той погано працює”.

Нардепи заявили, що після звільнення Богдана “краще не стане”, але і “гірше не буде”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.