“На обличчі – силіконові пластини”: ЗМІ повідомили шок-новину про Софію Ротару

Російські ЗМІ “розкрили” секрет молодості знаменитої української співачки Софії Ротару, повідомивши, що 72-річна артистка використовує для виходу на сцену “силіконову маску”.

Так, журнал “Тайны звезд” припустив, що Ротару перед кожним публічним виступом гримується по п’ять годин – нібито стільки часу потрібно для накладення пластичного гриму, який зазвичай використовують артисти в пародійних шоу, щоб перевтілитися в іншу людину, пише “Комсомольская правда”.

За інформацією видання, 72-річна зірка накладає на обличчя спеціальні силіконові пластини, потім вони вирівнюються і вже на них в фіналі наноситься основний грим. Користувачі мережі припустили, що за допомогою такої силіконової маски Ротару ховає зморшки і інші вікові зміни.

Також “Тайны звезд” висунув версію, що саме через подібні масок маски у співачки трапився гіпертонічний криз у 2018 році.

У свою чергу, концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров спростував чутки, назвавши їх маячнею.

“Цю маячню про маску ми і раніше читали. Звичайно ж, це брехня. Софія Михайлівна дуже красива жінка, багатьом цікаво, як їй вдається протягом стількох років закохувати в себе мільйони”, – висловився представник Ротару.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.