«Вибач! Ти був моєю помилкою!»: Джанабаєва звернулася до Меладзе. Так буде правильно

Екс-солістка «ВІА Гри» Альбіна Джанабаєва поділилася
романтичним фото зі своїм чоловіком Валерієм Меладзе і зворушливо зізналася йому у коханні.

 

У День всіх закоханих знаменитості, як і багато інших людей, воліють проводити час зі своїми другими половинками. Багато зірок також відкрито виражають свої почуття до партнерів в соціальних мережах.

Серед них опинилася і колишня солістка «ВІА Гри» Альбіна Джанабаєва, яка ось уже шість років одружена з відомим російським співаком Валерієм Меладзе. З нагоди свята зірка поділилася романтичним фото в холодних сірих тонах. На ньому вона стоїть спиною до камери в блискучому сріблястому костюмі і ніжно гладить по щоці свого чоловіка, який не відриває очей від неї.

«Amore, Ahava, l’amour, Lieben, Love, Hubb, gats’nobebi…Так багато слів про кохання… А коханню слова не потрібні…», – підписала знімок Джанабаєва.
Шанувальники зіркової пари тут же почали висловлювати своє захоплення знімком.

«Щастя Вам і любові з святом дорогі Валерій і Альбіночка», «Це правильно!!! Альбіночка зі Святом Вас!!! Бажаю щоб у Вашому домі завжди була тільки любов і взаєморозуміння!», «Ви – шикарна пара», «Кохайте і будьте коханими!», «Валера посміхнися коханій!», «Прости! Ти був моєю помилкою!», – пишуть люди

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.