У день святого Валентина: в сміттєвому мішку киянин знайшов голову

У Києві мешканець одного з будинків біля Харківського шосе запідозрив недобре, коли побачив, як його сусід виносить мішок зі сміттям. Надалі в ньому виявилася відрізана голова жінки.

Про це повідомляє “Київ Оперативний”.

За словами чоловіка, він вирішив перевірити вміст мішка, як тільки його сусід залишив його біля сміттєвого бака. За словами очевидця, до смітника вів кривавий слід. Від побаченого киянин завмер, адже всередині чоловік побачив відрізану голову. Правоохоронці зараз встановлюють усі обставини, але попередньо – голова належала тещі підозрюваного.

Нагадаємо, на вулиці Саксаганського в Швченківському районі Києва застрелили чоловіка. Як розповіли очевидці, невідомий підбіг до своєї жертви, вистрілив кілька разів, вихопив у нього з рук пакет і втік. Згодом екснардеп Ігор Мосійчук повідомив, що вбили пластичного хірурга Андрія Сотника. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці, повідомляє поліція Києва. Слідчі порушили кримінальну провадження за фактом умисного вбивства. Зловмиснику за такий злочин загрожує до 15 років ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.