“На відміну від батька – заробляє, а не краде”: 15-річну доньку депутата РФ знайшли на сайті проституток – подробиці скандалу (фото 16+)

На сайті проституток Єкатеринбурга впізнали 15-річну доньку депутата міської думи. Цікаво прокоментував новину користувач “Фейсбуку” Всеволод Халабурда: “Девочка, в отличие от папы, не ворует, а зарабатывает. Ну как умеет, так и… Остается только поинтересоваться, что делал директор гимназии на сайте малолетних проституток?”. Додам: якщо не він, то – інші учні гімназії чи вчителі…

Батько дівчинки входить в думу з місцевого самоврядування, культурній та інформаційній політиці, повідомляє канал Life.

На сайті, де дівчинка пропонує себе за розцінками: Час – 2500, ніч – 12 000 рублів, розміщені її інтимні фотографії. Дівчинка пропонує різні послуги. Знімки дівчат позначені особливим значком «Фото 100% перевірені».

Як повідомляє видання, поліція вже почала перевірку. Причому дівчина підтвердила, що знімалася для реклами інтим-послуг. Впізнали її на цьому сайті в школі, дівчинка вчиться в найпрестижнішій гімназії Єкатеринбурга. Лист з посиланням на сайт прийшло директору навчального закладу, який відразу впізнав на знімках свою ученицю.

«Мати дівчинки розповіла, що у неї з дочкою складні відносини, що дівчинка її нерідко обманює. Наприклад, каже, що збирається в гості до подруги, а насправді проводить час в іншому місці. Мати з’ясувала це, коли встановила на телефоні функцію батьківського контролю, яка визначає точне місцезнаходження дочки, тому батьки допускають можливість роботи 15-річної дочки в секс-індустрії », – пише видання.

За даним фактом проводиться перевірка СКР. Слідчим належить з’ясувати, чи дійсно дівчинка є повією або ж сайт лише використовував її інтимні фотографії.

Старший помічник керівника СКР по Свердловській області Олександр Шульга заявив «URA.RU», що СКР поки не коментуватиме цю ситуацію “. За деяк даними російських ЗМІ, дівчині помстився її колишній хлопець. Інформацію перевіряють.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.