“Голова була загорнута в мішок для сміття”: Жінка заховала тіло свого чоловіка у морозилку. Прожила так 10 років

У штаті Юта, США, співробітники поліції знайшли мертву 75-річну жінку в її будинку. Незабаром у морозилці її холодильника виявили тіло її чоловіка. Про це повідомляє Associated Press.

Біля чоловіка також знайшли нотаріально завірену записку про те, що його дружина не винна в його смерті. Завірений цей документ був 2 грудня 2008 року.

“Я хочу, щоб було відомо, що Жанна жодним чином не несе відповідальності за мою смерть”, – написав померлий Едвард Мазерс.

Він також повідомив, що помре не через суїцид, адже його дружина Жанна Сурон-Мазерс вже кілька разів цього не допустила, і він дуже її любить, щоб залишити раніше часу. Зі сказаного в записці ясно, що чоловік хворів на рак. Чи помер він через хворобу, поки неясно.

Голова Мазерса була загорнута в мішок для сміття, який був прикріплений клейкою стрічкою до його шиї. Хто помістив його в морозилку, поки також невідомо.

Тіло 75-річної жінки знайшли 22 листопада 2019 року в її власному будинку в місті Туела. Чоловіка знайшли, коли вивчали причини смерті Жанни. За оцінками, він помер між 4 лютого та 8 березня 2009 року. Відтоді й перебував у морозильній камері.

Багато свідків вже померли, а також слідчі пішли у відставку. У поліції вважають, що ніколи не дізнаються остаточних відповідей.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.