Дитина знялана відео, як мати засовує голову брата в унітаз з метою виховання

Американка і мати двох синів Кейтлін Вулф потрапила на відео про те, як виховує своїх дітей, і забезпечила поліцію новим розслідуванням. У ролику жінка заломила хлопчикові руки і занурила його головою в унітаз, щоб відучити від мату. Але глядачі в соціальних мережах і поліція методи матері не оцінили.

З початку навчального року поліція американського міста Лісбург в штаті Вірджинія почала отримувати скарги на відео, опубліковане в фейсбуці декількома днями раніше. Що став вірусним ролик, опублікував в соцмережі один з місцевих жителів, який отримав його від своєї колишньої дівчини, американки і матері Кейтлін Вулф.

0_THP_CHP_040918SLUG_3992JPG-600x400

Як згодом Кейтлін розповіла журналістам, історія її популярності серед користувачів Фейсбук почалася з вчинку молодшого сина, який, як багато дітей, почув від дорослих і почав використовувати нецензурну лексику, пише Mirror.

Помітивши, що її дитина свариться матом, Кейтлін вирішила негайно дати хлопчикові урок і спочатку звернулася до народних методів.

Я планувала вимити рот свого малюка з милом – традиційне покарання для дітей, які голосно лаються.

Але чи то Кейтлін було шкода мила, чи то вона була в шкільні роки в компанії хуліганів. Жінка передумала карати сина поїданням гігієнічних засобів і просто заломила дитині руки і опустила його головою в домашній унітаз.

В цей час старший син Вулф знімав процес виховання брата на відео. Молодший хлопчик плаче і просить матір не робити цього, проте та впевнено вмочує його голову в унітаз і натискає на кнопку зливу.

За словами самої Кейтлін, завершивши покарання, вона відправила відеоролик няні дітей, щоб посміятися над своїми методами.

Я послала відео в жарт, типу: «Ха-ха. Це новий спосіб дисциплінувати їх». Вона ж відправила ролик моєму колишньому хлопцю, який виклав його в соцмережі і зробив вірусним.

Оригінали відео були видалені зі сторінки Кейтлін і її колишнього хлопця, але на той час вже встигли перекачувати на сторінки інших користувачів. Глядачі не оцінили виховні таланти жінки. Люди дійсно стали поширювати ролик, але лише для того, щоб і Кейтлін отримала свою прочухана.

Безумовно, це жорстоке поводження з дитиною. Ця [погана жінка] заслуговує в’язниці.

Подивимося, як багато психічних захворювань у неї магічним чином діагностують, якщо вона все-таки буде арештована.

Численні заклики користувачів заарештувати Кейтлін переконали жінку, що їй слід порозумітися. У бесіді з журналістами мати розповіла, що Макану в унітаз було просто домашньої забавою.

Це був жарт між нами трьома. Ми з синами розважаємося трохи жорстко. Так, ми засунули його [молодшого сина] голову в унітаз і змили. І мій старший записував це. Але голова хлопчика не була під водою, у нього навіть не намокли особа. Може бути, тільки кінчики його волосся.

Як би там не було, поліцейські Лісберг вже завели справу на Кейтлін і передали його в департамент сім’ї та дітей.

В даний час цей інцидент розслідується департаментом. Слідчі працюють з прокуратурою до початку кримінального переслідування.

Кейтлін в свою чергу наполягає, що дитина була в безпеці. Слідом за нею деякі глядачі припускають, що насправді хлопчик з ролика сміється, а не плаче, і вважають, що не варто ображати матір до остаточного вердикту слідчих.

Це просто гра. Я не заподіяла йому шкоди. У нього не було синців або порізів. Він сміявся під час відео. Страшно подумати, що я можу втратити своїх дітей через цю жарти.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.