Ми віддамо наш літак! Пятов виступив із терміновою заявою. Українку заберуть

Літак донецького футбольного клубу “Шахтар” може вирушити в охоплений коронавірусом китайський Ухань, щоб забрати звідти решту українців, зокрема Анастасію Зінченко. Вона раніше не полетіла через заборону вивозити собаку.

Українку Анастасію Зінченко, яка не евакуювалася з охопленого коронавірусом китайського Уханя, тому що їй не дозволили вивезти собаку, готові забрати на літаку футбольного клубу “Шахтар” (Донецьк).

Про це 21 лютого повідомив голкіпер “Шахтаря” Андрій Пятов, поінформував клуб у Facebook.

У Пятова після матчу з португальською “Бенфікою” в Лізі Європи запитали, чи чув він про українку із собакою, що залишилася в Ухані.

“Після матчу дізналися. “Бенфіці” вирішальний гол забив Віктор Коваленко – він із Херсона, як і ця дівчина – Анастасія Зінченко. Після поєдинку вдалося поспілкуватися з Рінатом Ахметовим. Обговорили гру, і президент виступив з ініціативою відправити клубний літак, аби забрати Анастасію та інших українців із Китаю. Домовилися, що якщо в цьому буде необхідність, то клуб готовий відправити наш клубний літак за українцями, які лишилися в Ухані”, – сказав Пятов.

Нагадаємо, 19 лютого Зінченко повідомила, що не полетіла з Уханя в Україну разом з іншими евакуйовуваними, бо не змогла залишити свою собаку. Тварину вивезти їй не дозволили.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.