Яка ж вона після цього мати: у Чернівцях жінка народила дочку і задушила туалетним папером

Дитина з’явилася на світ абсолютно здоровою, але померла в результаті механічної асфіксії
Маля загинуло, щойно народившись.

У Чернівцях 21-річна жінка народила вдома дитину, перерізала пуповину і “нагодувала” туалетним папером.
“До поліції звернулася завідувачка гінекологічного відділення “Клінічного пологового будинку №2″. Лікар повідомила, що до лікарні надійшла пацієнтка в післяпологовому стані, але дитини ніхто не бачив”, – повідомляють у прес-службі Нацполіції Чернівецької області.

Як виявилося, перед надходженням до лікарні жінка дійсно народила вдома, але відразу вирішила позбавити життя новонароджену. Для цього вона скручувала з туалетного паперу невеликі “кляпи”, і засовувала їх до рота дитині, поки та не перестала дихати. Потім загорнула немовля в поліетиленовий пакет і заховала в коморі біля входу до власної квартири.
“Під час огляду місця події слідчі дійсно виявили тіло немовляти. Згідно з результатами експертизи, дитина народилася здоровою, але загинула внаслідок удушення”, – додають в поліції.
Пояснити свою поведінку жінка не може.

Відомо, що вона знімала квартиру в Чернівцях разом зі своїм співмешканцем.

Наразі породілля перебуває на лікуванні в пологовому будинку, після виписки правоохоронці вирішуватимуть питання про запобіжний захід. Відкрито кримінальне провадження. Жінці загрожує тюремний термін за “умисне вбивство матір’ю своєї дитини”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.