В Китаї відкрили правду про поширення коронавірусу

Перший випадок зараження коронавірусом зафіксовано в кінці листопада 2019 року

Китайські вчені дійшли висновку, що насправді коронавірус почав атакувати людей ще в кінці листопада минулого року. До слова, число жертв коронавірусу Covid-19, станом на 21 лютого, досягла 2 247 осіб, при цьому одужали – 18 547 чоловік.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це йдеться в дослідженні фахівців тропічного ботанічного саду Академії наук Китаю.

В Китаї перший хворий на невідому хворобу з’явився тільки 15 грудня. Однак, на думку вчених, умовний “нульовий пацієнт”, ймовірно, підхопив вірус за кілька тижнів до цього, а через погані санітарні умови та масового скупчення людей ринок в Ухані став лише каталізатором для більш швидкого поширення хвороби.

Спочатку вважалося, що одним з можливих джерел зараження були кажани, які незаконно продавалися на ринку морепродуктів в Ухані. Тепер же вчені заявили, що коронавірус потрапив на ринок з іншого місця.

Нагадаємо, представники влади китайської провінції Хубей повідомили, що інкубаційний період після інфікування на коронавірус COVID-19 може становити 27 днів, а не 14, як прийнято вважати.

Додамо, що у італійському регіоні Ломбардія 21 лютого, підтвердили зараження новим різновидом коронавіруса у 38-річного чоловіка. Італієць відвідував лікарню в північному місті Кодоньо. Зараз медичні тести ще тривають, проте тест на наявність коронавіруса в організмі був позитивним.

А тим часом у Нових Санжарах, куди привезли евакуйованих з Китаю українців, після минулих акцій протесту частина місцевих жителів бояться контактувати з незнайомцями. По вулицях ходять з респіраторами і відмовляються вітати один одного рукостисканням.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.