Неймовірне перетворення: важила 123 кг англійка схудла вдвічі, щоб стати нареченою

26-річна мешканка Ліверпуля Дженніфер Гінлі, яка ще зовсім недавно важила 123,2 кг, схудла вдвічі, щоб вийти до вівтаря стрункою нареченою.

Про це пише Daily Mail.

Сьогодні Дженніфер охоче говорить про свою надмірну вагу. Так звані золоті роки її молодості пройшли з рядом проблем, пов’язаних з масою в 123 кг: дівчині доводилося використовувати спеціальні пристрої, щоб убезпечити себе ременем в авто і літаках, бо стандартні ремені не охоплюють її фігуру, вона не поміщалася в атракціони та, звичайно , же налічувала в собі безліч комплексів.

У той же час щоденний раціон Дженніфер складався з чіпсів, шоколаду, жирної їжі, дешевої магазинної їжі і газованих напоїв.

Справжнім стимулом для роботи над собою став намір коханого Дженніфер зробити їй пропозицію руки і серця. Вона дізналася про це випадково і лише тоді задумалась, як буде виглядати біля вівтаря. Щоб не говорити своєму майбутньому чоловікові “ні”, протягом декількох років вона просила його почекати.

“Коли я усвідомила, яких розмірів наряд мені потрібно, я зрозуміла, що потрібно з цим щось робити”, – розповіла вона.

Дженніфер стала консультуватися з фахівцями, суворо дотримуватися здорового харчування і почала вести активний спосіб життя.

В результаті дівчина скинула 62,8 кг, ставши не тільки чарівною нареченою, але і зіркою соціальних мереж, де її прозвали “Міс стрункість-2017”. Сьогодні за життям Кінлі в Instagram стежать понад 75 000 користувачів з усього світу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.