Чоловік зґвалтував і убив півторарічну дитину своєї співмешканки

Чоловік зґвалтував і убив півторарічну дитину своєї співмешканки. Інцидент стався у 2013 році у селі Галичани Городоцького району

26 лютого у Львівському апеляційному суді мало відбутись закрите судове слухання у справі ґвалтівника Амельянова, але суд перенесли, оскільки обвинувачений відмовився від свого захисника і захотів поміняти адвоката. Тому суд у справі Амельянова відбудеться 30 березня 2020 року о 10:00. Про це повідомляє кореспондентка Galnet з місця події.

Згідно з матеріалами справи, мешканець Донеччини, Амельянов Олександр Юрійович зґвалтував та убив півторарічну дитину своєї співмешканки. Інцидент стався ще у 2013 році у селі Галичани Городоцького району Львівської області. Обвинувачений неприродним шляхом зґвалтував доньку своєї співмешканки, якій було 19 місяців, та з народження хворіла на ДЦП. Внаслідок таких дій дитина померла від внутрішнього крововиливу.

Обвинуваченого засудили до покарання у вигляді позбавлення волі загальним терміном 14 років і шість місяців, за статтями:

– ч. 3 ст.153 КК України, як задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, з використанням безпорадного стану потерпілої особи, вчинене щодо малолітньої особи, яке спричинило особливо тяжкі наслідки;

– п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 КК України, як умисне протиправне заподіяння смерті малолітньої дитини, поєднане з насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом.

Враховуючи, що підсудний перебуває у слідчому ізоляторі з грудня 2013-го року, він цілковито може вийти на волю за рішенням суду, оскільки під слідством (безпосередньо у СІЗО) провів 7 років. До нього застосовується «закон Савченко», тому його термін перебування за гратами вже рахується як 12 років.

Підписуйтесь на наш Telegram. Ми цінуємо ваш час, тому надсилатимемо лише ті матеріали, які справді варті вашої уваги.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.