16-річного хлопця п’яту добу шукають понад 100 поліцейських (ФОТО, ВІДЕО)

На Житомирщині п’яту добу шукають 16-річного Дмитра Степарука із с. Теренців Хорошівського району. Поліцейські разом з громадою відпрацювали уже значну територію, у тому числі самого села та довколишню місцевість.

 

Востаннє хлопця бачили увечері 21 лютого у районному центрі, де він відпочивав із товаришами. За їхніми словами, Дмитро мав намір їхати додому. Однак до села він так і не повернувся ні того ж дня, ані наступного. Телефонний зв’язок із хлопцем також увірвався. За словами матері зниклого та товаришів, він не міг самостійно виїхати за межі району, бо не мав при собі ані грошей, ані жодних документів, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

 

“До відпрацювання райцентру, села, де юнак проживав, довколишньої місцевості залучені значні сили. Близько сотні людей крок за кроком прочісують визначену територію. До пошуків залучені кінологи, курсанти, бійці роти поліції особливого призначення, нацгвардійці, рятувальники і місцева громада”, – каже заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

Прикмети Дмитра: середнього зросту, темне волосся, на правій щоці має родиму пляму.

Був одягнений у чорний спортивний костюм, сіру куртку, чорні кросівки.

Якщо комусь відома якась інформація щодо Дмитра Степарука, просять повідомити за номерами телефонів (096) 812 79 51, (0414) 532102, на спецлінію “102” або до найближчого відділення поліції.

 

 

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.